att spy

jag tänker inte säga min vikt just nu, den e fuckup mycket o pendlar upp o ner mer än någonsin...

ja har ett problem dock.
ja har stoppat fingarna i halsen så mycket att ja spyr utan att stoppa fingrarna i halsen, vilket kan ha sina fördelar, men ibland när ja får host attacker så bara spyr ja, ibland bara spyr ja i situationer där aj itne borde ha spytt.
så jävla irri...

ska dock börja räkna kcal igen, så ska få igång den här bloggen med

Viktappar blir mina appar...

Jag hade tråkigt och låg o slöflipprade med min iphone, sen började ja kolla igenom app store bara för att fördriva tid
Då såg jag en app, som idag i skrivande stund (den 2o November 2010 - 22.46) ligger som nummer 6 på topplistan för gratis appar, nämligen något som heter:
KALORIRÄKNARE - shapeup club
Jag vart nyfiken och klickade in och börja läsa om den och det tog inte många rader innan ja bestämde mig för att ladda ner den här appen...

Man kan skriva in sin nuvarande vikt, längd och sin målvikt och sen räknar den ut hur många kcal man borde äta per dag för att gå ner i vikt.. Sen räknar den typ en massa andra saker med, som fett o shit.
Sen kan man välja vad man har ätit som ur en liten databas, typ jag åt spagetti o köttfärsås till lunch, då går ja bara in på dagens datum, väljer lunch och skriver in spagetti och köttfärsås, sen är det redan någon som har räknat ut vad typ en portion hemlagad spagetti och köttfärsås blir i kcal!
Alltså, det kanske inte stämmer exakt, men så petig är jag inte med det här...

För mig är det här underbart!
Via min telefon kan jag hålla koll på ungefär vad ja ska och inte ska, kan och inte kan äta och framförallt kan jag hålla koll på mäången kalorier som jag äter, och det är bara så skönt!
Jag har aldrig vart en av dom som orkar räkna kalorier själv, men om min telerfon gör det åt mig.. TOPPEN!!!

Så ser fram emot att använda den här appen under en period och se ifall jag får något resultat av att räkna kcal, ifall man blir lite smalare typ =P
Har ju som sagt fortfarande ingen våg, men hoppas på att vi ska åka och köpa en snarast... Troligtvis den 25:e.

Im back - typ iallfall

Jag har inte uppdaterat här sen min våg är död, därför har ja ingen aning om vad ja väger o håller typ ingen koll på vad ja äter heller för den delen, så det kommer inte bli några sådanna inlägg idag, bara en uppdatering om vad som händer på mat fronten...

Jag har skaffat mig ett simkort, sponsrat av försäkringskassan och har precis börjat simma, blir kanske 2 gånger i veckan med minst 30 minuter simmning. Men har bara gått några gånger hitills, så..

Motivationen till promenad sjunker mer och mer destokallare det blir, men pratade med min pojkvän om min vikt igår (eller grät, eftersom ja hade tagit 2 stycken stilnoct o ibland har de biverkningen att ja börjar gråta åt allt o inget om ja inte somnar på dom, så ja grät som en fjortis typ) och han förstår hur jobbigt jag har det, han försökte säga att han tycker att ja va vacker varav ja började gråta ännu mer och förklarade mellan tårarna att det spelar ingen roll om typ Tyra Banks tycke ja va vackrast, ja är inte nöjd med mig själv och min vikt...
Och det är ju det som spelar roll.

Han sa åt mig att om ja vill gå ner i vikt så får ja ju skärpa mig med vissa av mina matvanor, ja sa att det är fan svårt o bryta en rutin och vi diskuterade fram en deal, som ja är nöjd med =)
Om ja inte, till att börja med, äter något godis på en månad så skulle han hjälpa mig att betala halva av de där skorna jag vill ha. Och nu känns det som en bra idé, alla männsikor behöver motivation.
och eftersom ja älskar skor så känns det här som en bra grej =)
Vi diskuterade även igenom vad godis var, och kom fram till att det var allt onyttigt, men vi gav popcorn dispans så man kan äta något kul när alla andra äter godis... Ja menar, hur kul är det med en tv kväll i soffan o ett kg morötter lixom =P
Men chips får ja itne äta. Inte bakverk heller, o ja måste sluta baka. Synd dock, för ja tycker det är fett kul att baka, men vad offrar man inte.. kanske kan baka till andra istället.
Så en månad från och med idag då =)

Jag känner att ja behöver hjälp o gå ner i vikt, något som skynda på det hela och efter mycket dividerande fram och tillbaka bestämde ja mig för att beställa Lepigen, ni vet, de där baatningspillrerna.
Jag vet inte om de funkar eller inte, men ska ja va ärlig, ja är villig o offra 500 spänn på att de gör det, om inte så vet ja det tills nästa gång, lixom...

Efter att ha bestämt att vi ska beställa lepigen ikväll kom vi fram till att det behövs en våg med, så man faktikst vet om man gått ner i vikt av dom eller ej.
Så en våg kommer köpas inom kort...

TILLFÄLLIGT DÖD

min våg är trasig så mat+viktbloggen ligger nere tills vidare

28/9 2010

2 koppar kaffe

nudlar

2 kokostoppardagens vikt
67,5

26/9 2010

2 toast

fisk och skaldjurs soppa

broccoli

popcorndagens vikt
67,3

25/9 2010


2 toast
popcorn

dagens vikt
67,8

24/9 2010dagens vikt
68,1

23/9 2010


2 koppar kaffe
1 bit grillad kyckling
½ bakad potatis med skakenröra

dagens vikt
67,6
(åt ett halv kg godis igår så kanske därför man gick upp :P )

22/9 2010dagens vikt
67,2

21/9 2010


1 kopp kaffe
avokadosallad

dagens vikt
67,4

20/9 2010


1 kopp  kaffe
flingor
nudlar med svamp
popcorn

dagens vikt
67.1

18/9 2010


1 kopp kaffe
toast
nudlar

dagens vikt
69,4

17/9 2010

suchi

honungsmelon

yoghurtgodisdagens vikt
69,5

16/9 2010


1 kopp kaffe
2 hamburgare
broccoli
smoothis
en toast
tacost
popcorn

dagens vikt
69,2 kg

RSS 2.0